Espai’s Actius és un programa trimestral de tallers de tot tipus de disciplines, organitzats des de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Roda de Ter i destinat a tota la població, amb l’objectiu de potenciar l’oferta formativa en l’oci de joves i adults.

 

Al llarg de l’any Espai’s Actius compta amb tres programacions: Hivern, de gener a març; Primavera, d’abril a juny; i Tardor, d’octubre a desembre. Balls, cuina, anglès, informàtica, running o Ioga, són només algunes de les propostes del programa.

Els tallers tenen una durada de 10 sessions d’una hora i mitja, i es duen a terme a diferents espais del municipi. El preu per a cada taller és de 30€ o bé 40€ en el cas que hi hagi despesa de material.

A part de l’oferta de tallers, però, també hi ha els monogràfics, que són tallers d’una sola sessió entre 2 i 4 hores. El preu d’aquests és de 10€.

 

Les programacions d’Espai’s Actius es poden consultar a aquesta mateixa web a l’apartat Notícies i Activitats. Tanmateix, la difusió de cada programació es fa també a través de la web de l’Ajuntament de Roda de Ter i mitjançant un programa imprès que es passa casa per casa al municipi de Roda.

 

Per fer la inscripció als tallers cal dirigir-se  presencialment a L’Espai, en horari d’obertura, a partir de 15 dies abans de l’inici d’aquests. És imprescindible que l’interessat/da aporti les següents dades: Nom i cognoms, edat, direcció, telèfon i adreça electrònica. No es faran reserves de places i cada persona podrà realitzar un màxim de dues inscripcions per un mateix taller. El pagament es fa en efectiu en el moment de la inscripció.

 Comparteix
Twitter · Facebook
 
 
 
 

Des de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roda de Ter, i en col·laboració amb les altres administracions públiques (Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona i Consell Comarcal), s’ofereixen cursos de formació d’adults subvencionats per a persones a l’atur com:

  • Informàtica
  • Idiomes
  • Carnet de manipulador d’aliments
  • Operador de carretons elevadors
  • Comunicació i atenció al client
  • Altres.

 

Aquesta no és una oferta periòdica, sinó que està subjecte a les subvencions de les administracions corresponents.

La difusió d’aquests cursos és fa a través de la web de l’Ajuntament de Roda de Ter o bé amb un programa imprès que es fa arribar a totes les llars del municipi. En cas que la temporalitat ho permeti la difusió es fa conjunta amb el programa Espai’s Actius.

Per a més informació sobre l’oferta de cursos, cal dirigir-se a:

Servei de Promoció Econòmica
Can Vinyets
Plaça Major, 10
T. 93 854 03 77Comparteix
Twitter · Facebook